Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

MHP’de peş peşe istifalar: ‘Genel başkanımızın talimatıyla’

MHP’de peş peşe istifalar: 'Genel başkanımızın talimatıyla'


MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver da istifa ettiğini duyurdu.

MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, il başkanlığı binasında parti yöneticileriyle bir araya geldi.

DHA’da yer alan haberde burada görevinden istifa ettiğini açıklayan Ünüvar şunları söyledi:

”Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve talimatlarıyla 2014 yılında merkez ilçe başkanı olarak başlayıp, 2019 yılında ise yine genel başkanımızın takdirleriyle il başkanı olarak devam ettiğim görevimden parti tüzüğünün 94’üncü maddesine istinaden 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak niyetiyle ayrılmış bulunmaktayım.”

SAMSUN İL BAŞKANI’DA İSTİFA ETTİ

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Karapıçak, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il başkanları toplantısında verdiği talimatları doğrultusunda, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyetiyle ile il başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti.

Öte yandan önceki günde MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için beş yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.(HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version