Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Memleket Partisi, Erdoğan’ın 2009’daki, “bu son adaylığım” açıklamasını paylaştı: “Bu kez de son kez adaymış”

Memleket Partisi, Erdoğan’ın 2009’daki, “bu son adaylığım” açıklamasını paylaştı: “Bu kez de son kez adaymış”


Memleket Partisi, 2023 seçimlerinde son kez aday olacağını söyleyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yine 2009’da başbakanlık görevini sürdürürken yaptığı, “2011’de son kez milletvekili adayı olacağım” açıklamasını paylaştı. Memleket Partisi, “Bu kez de son kez adaymış. Oysaki bu da yalanmış!” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 2009’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AKP Ankara İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “2011 seçimlerinde son kez milletvekili adayı olacağım, yerimi daha sonra inşallah yeni arkadaşlara bırakacağım” açıklamasını yapmıştı. Erdoğan, aynı zamanda o dönemde, “ben birileri gibi oralara çakılıp kalmam” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü Samsun’da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, “İnşallah, 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye yüzyılının inşasını başlatıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz” diyerek 2023’te son kez cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamıştı.

Bu kez de son kez adaymış.
Oysaki bu da yalanmış! pic.twitter.com/nU21fxB1eK

— Memleket Partisi (@MemleketimParti) December 11, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version