Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Lyon’dan Sacha Boey’e teklif

Sasha Boey'e yeni sözleşme, yıllık ücretine zam yapılacak

Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üstüne çeken Sacha Boey’e Lyon kulübünden 8 milyon euroluk teklif iletildi. Sarı-kırmızılılar bu teklifi reddetti.

Galatasaray, FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanın bir bölümü basına açık yapıldı. İdman ısınma hareketleri ile başladı ve top kapma çalışması ile devam etti. Basına açık olan son bölümde ise iki yarı sahada hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Sergio Oliveira ile Mauro Icardi yer almadı.

Lyon, Gusto‘nun Juventus’a transfer olması halinde bu bölgeye Galatasaraylı yıldız ismi transfer etmeyi düşünüyor. Sezon başında kadroda düşünülmeyen, ancak daha sonra takımın vazgeçilmezlerinden biri olan başarılı oyuncu Sacha Boey gösterdiği performansla dikkatleri topladı.

Lyon, sağ bek için olası Gusto transferine karşılık bu bölgeye Sacha Boey ile doldurmayı planlıyor. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Lyon’da şef scout olarak görev yapan Bruno Cheyrou, Teknik Direktör Laurent Blanc‘ın isteği üzerine sarı-kırmızılı kulüple transfer görüşmelerine başladı. Haberde yer alan iddialara göre, Cheyrou, Lyon’un 8 milyon euroluk teklifini Galatasaray ‘a iletti, ancak sarı – kırmızılı kulüp bu teklifi reddetti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version