Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kübra Par: Kılıçdaroğlu’nun neşesi yerindeydi, asıl kulisleri Şero’dan dinledim

Kübra Par: Kılıçdaroğlu'nun neşesi yerindeydi, asıl kulisleri Şero'dan dinledim


Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla verilen 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak cezası sonrası Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında gerilim yaşandığı gözleniyordu. 

Akşener’in Ankara’dan İstanbul’a giderken kendisini aramadığını söyleyen ana muhalefet partisi lideri, Saraçhane buluşmasıyla ilgili de önceden bilgisi olmadığını, çağrı yapıldığını sosyal medyadan öğrendiğini açıklamıştı.

İmamoğlu ise bu kararın aylar önce alındığını belirterek yeniden bilgilendirmediklerini söylemişti.

Par, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeden birkaç saat önce Akşener’in FOX TV’de “Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım. Telefonu kapalıydı. İzin almak için aramadım yanlış anlaşılmasın. Kimseden izin alma mecburiyetim yok, söyleyeni de fena çarparım. Kendi seçtirdiğimiz belediye başkanlarını aramak için kimden izin alacağım? Bu belediye başkanları iki partinin ittifakıyla seçilmiş başkanlar. İyi yaptığı işlerden de kötü yaptığı işlerden de biz mesulüz” sözlerini sarf ettiğini söyledi; ardından şunları kaydetti:

“Masada süregelen bu karşılıklı gerilime rağmen Kemal Bey son derece rahat görünüyordu. Hatta neşesi oldukça yerindeydi.

‘ASIL KULİSLERİ ŞERO’DAN DİNLEDİM’

Yanından ayrılırken asansöre benimle birlikte CHP’nin meşhur kedisi Şero da bindi. Asıl kulisleri ondan dinledim. ‘Kemal Bey adaylıkta kararlı, kazanacağından da şüphe duymuyor. Sadece anketleri değil, saha araştırmalarını ve bilimsel çalışmaları da takip ediyor‘ dedi.

‘İKİSİNİ BİR ARAYA GETİRSEN DE BAŞ BAŞA KONUŞSALAR’

Ben de ‘İki liderin birbirine medya üzerinden cevap vermesi muhalefeti yıpratıyor. Meral Hanım ile Kemal Bey’i bir araya getirsen de baş başa konuşsalar. Gelinen noktada bunu ancak bir kedi başarabilir çünkü diğer herkesin kendince hesapları var’ dedim.

Miyavlayarak kuyruğunu salladı, ‘Belki yakında o da olur’ diyerek yanımdan uzaklaştı.”

Yazının tamamı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version