Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu: Altı lider bir aradayız

Kılıçdaroğlu: Altı lider bir aradayız


– CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa için ‘birlik’ mesajı verdi. Antalya’da belediyenin toplu açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, altı liderin de ortak hedefinin demokrasi olduğu vurgusu yaptı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

AİLELERE NAKİT YARDIMI

“Hiçbir ailenin geliri asgari ücretin altında olmayacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Ödenecek yardım nakit olacak, kadının banka hesabına yatacak. Her ay düzenli gidip aylığını çekecek. Bunların yaptığı bütün o ayıpların tamamını sonlandıracağız.

Belediye başkanlarımız çalışıyorlar. Birilerinin belediye başkanlarımızın çalışmasını hazmetmediğini de biliyorum. Nasıl oluyor da bu kadar engeller çıkarıyoruz bu başkanlar yine mucizeler yaratıyorlar. Her belediyemiz, geçen bir başkanımız, 200’ün üzerinde müfettiş geldi. Dedim ki yer ayırın, makam ayırın.

‘DEMOKRASİ OLMAZSA EKMEK OLMAZ’

Millet İttifakı olarak bir aradayız. Altılı Masa’da altı lider birlikteyiz. Altı liderin tek hedefi var, bu ülkeye barışı getirmek, huzuru getirmek, ayrılmayı değil, dövüşmeyi değil, kinden arınmayı kucaklaşmayı getirmek istiyoruz. Demokrasiyi getirmek istiyoruz. Demokrasi geldiği zaman barışı getirmiş oluruz. Bu ülkeye demokrasi geldiği zaman insanlar düşüncelerini özgürce ifade edecektir. Demokrasi olmazsa ekmek olmaz. Bütün gelişmiş ülkeler demokrasisi gelişmiş ülkelerdir. Demokrasimizi geliştireceğiz. Kaynakları verimli kullanacağız.

Belediye başkanlarımız hesap veriyorlar. Elbette hesap sorulmalı. Bir kişi para harcıyorsa, kamunun parasını harcıyorsa elbette hesabını verecektir. Ama bunun önyargısız olması gerektiğinin altını çizmek isterim.” (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version