Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili haberlere eşi Beril Işık’tan yalanlama

Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili haberlere eşi Beril Işık'tan yalanlama


Artı Gerçek – Spor salonunda ayağı kayarak düşüp başını çarptığı 2014 yılından beri komada olan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında eşi Beril Işık’tan yeni açıklama geldi. Beril Işık, önceki gün kendisine dayandırılan ve Kenan Işık’ın dik durabildiğine dair haberleri yalanladı.

Hürriyet’e konuşan Beril Işık, söz konusu haberler hakkında “Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok” dedi.

Sekiz yıldır tedavi gören Kenan Işık’ın eşi Beril Işık’ın, “Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu” dediği iddia edilmişti.

2014 yılında spor sonrası saunaya giren Kenan Işık, sauna çıkışı kendisini iyi hissetmediğini belirtmiş ve kısa süre sonra dengesini kaybederek yere düşmüştü. Şiddetli çarpmanın etkisiyle kafa travması geçirdiği belirtilen Işık, kaldırıldığı Amerikan Hastanesi’nde hemen ameliyata alınmıştı. Dört saatlik ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Kenan Işık, uzun süredir evinde tedavi görüyor. (Kaynak)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version