Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İnce’den Altılı Masa eleştirisi: Bu rüyaya kim inanır?

İnce'den Altılı Masa eleştirisi: Bu rüyaya kim inanır?


Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bugünkü adresi Maraş’tı. Esnaf ziyaretleri öncesinde basın toplantısı düzenleyen İnce, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle halkın daha çok yoksullaştığını söyledi.

Konuşmasında Altılı Masanın çalışmalarına yönelik eleştiriler de getiren İnce, şu değerlendirmede bulundu: “Altı kişi bir araya gelecek, talimat verecekler cumhurbaşkanına, o da ülkeyi yönetecek. Yüzde 50+1 alan birisi, karar alacakken ‘dur bir dakika bakayım, Temel Karamollaoğlu ne düşünüyor ona bir sorayım’ diyecek. Ya bu rüyaya kim inanır? Böyle bir cumhurbaşkanı olur mu? Bu kadar saf adamdan cumhurbaşkanı olur mu? Dolayısıyla ne partili cumhurbaşkanı ne parti başkanlarından emir alan cumhurbaşkanı. Bu milletin bir evladı olacak yeterli birikimi, deneyimi siyasi tecrübesi olan, sağlığı yerinde, aklı başında olan, matematik bilen, toplumu kucaklayacak, Edirne’den Ardahan’a gönül köprüleri kuracak ayrımcılık yapmayacak, aklı esas alacak, adaleti tesis edecek, ahlaklı olacak böyle birini bulacağız.”

‘KILIÇDAROĞLU ÇÖZÜLMÜŞ SORUNU YENİDE GÜNDEME GETİRDİ’

AA’nın aktardığına göre, başörtüsü konusunda referandum tartışmasına da değinen İnce “Çözülmüş bir sorunu Kılıçdaroğlu, yeniden gündeme getirdi. Erdoğan da pası, gole çevirdi. Şimdi uğraşıyorlar, çalışıyorlar. Çözülmüş bir sorunu tekrar anayasa ile çözmeye çalışıyorlar yeniden. Fakat o anayasada bir şey yok” dedi.

İnce, 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarına yönelik davayla ilgili de, suçluların derhal hapse atılması gerektiğini söyledi.

Konuşmasının ardından partisine yeni katılanlara rozet takan İnce, daha sonra Göksun ilçesine geçerek esnafı ziyaret etti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version