Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmran Han’a ait olduğu iddia edilen ‘telefon seksi’ kayıtları Pakistan’ı sarstı

İmran Han'a ait olduğu iddia edilen 'telefon seksi' kayıtları Pakistan'ı sarstı


Pakistan’da muhalefetin güvensizlik oylamasıyla iktidardan düşen, başbakanlığı döneminde aldığı hediyelerin ayrıntılarını açıklamadığı gerekçesiyle siyasetten men edilen, son olarak da bir suikast girişimine maruz kalan İmran Han, bu kez kendisine atfedilen telefon seksi konuşmalarıyla gündemde. Sızdırılan kayıtlarda, Han olduğu iddia edilen bir erkek ile iki kadın arasındaki cinsel içerikli konuşmalar duyuluyor.

Viral olan Kayıtlar, 1.3 milyon takipçisi bulunan Pakistanlı gazeteci Syed Ali Haider tarafından YouTube üzerinden paylaşıldı. Kayıtların birinin eski, birinin ise daha yeni olduğu öne sürülüyor. ANI ajansının haberine göre, daha yeni olan kayıtta İmran Han kadından yanına gelmesini istiyor. ‘Kasıklarının acıdığını’ söyleyen kadın ‘sağlığının elvermesi’ halinde ertesi gün gelmeyi önerince, İmran Han olduğu iddia edilen kişinin “Ailem ve çocuklarım geleceği için bunun mümkün olup olmadığına bakacağım. Onların ziyaretini ertelemeyi deneyeceğim. Yarın haber veririm” ifadelerini kullanıyor.

Asya basınında yer alan haberlerde kayıtların Pakistan başbakanlığı tarafından sızdırılmış olabileceği iddia edilirken, sosyal medyada İmran Han’in “kendisini ümmet için örnek bir Müslüman lider” olarak sunması nedeniyle tepkiler yükseldi. Kayıtların gerçekliği teyit edilmemiş olsa da, birçokları da konuşma üslubu ve sesin eski başbakana ait olduğunu savundu.

İmran Han’ın partisi Pakistan Adalet Partisi (PTI) ise iddiayı reddetti. Açıklamada, ‘karakter suikastı’ olarak nitelenen kayıtların sahte olduğu belirtildi. (DIŞ HABERLER)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version