Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu’nun ‘Saraçhane’ çağrısı: Akşener Ankara’dan yola çıktı

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Taksi ihtiyacı konusunda ısrarımız karşısında boyun eğmişlerdir


Hakkında hapis cezası ve siyasi yasak istenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, “karar ne olursa olsun” tüm vatandaşları Saraçhane’ye çağırdı. Çağrıya ilk yanıt İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi.

İmamoğlu, “16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” dedi.

16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum.

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) December 14, 2022

AKŞENER ANKARA’DAN YOLA ÇIKTI 

Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane çağrısına ilk yanıt İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’a doğru yola çıktığını duyurdu. Akşener, “Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz. @ekrem_imamoglu” dedi.

Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz. @ekrem_imamoglu https://t.co/G5yq5V8VDJ pic.twitter.com/CWNPCy9Mgk

— Meral Akşener (@meral_aksener) December 14, 2022

İmamoğlu’nun çağrısına birçok CHP örgütü ve milletvekili de karşılık vererek Saraçhane’ye gitme kararı aldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da il örgütü Saraçhane’ye çağırdı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version