Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

HDP’den Sur esnafına ziyaret

HDP’den Sur esnafına ziyaret


AMED – HDP Amed İl Örgütü, kent milletvekilleri ve yerlerine kayyım atanan Sur Belediyesi eşbaşkanlarının da aralarında olduğu kalabalık bir heyet, ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Amed İl Örgütü, kent milletvekilleri ve yerlerine kayyım atanan Sur Belediyesi Eşbaşkanlarının da aralarında olduğu kalabalık bir heyetle ilçe esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kent milletvekili ve Gençlik Sözcüsü Dersim Dağ, Amed İl Eş Başkanları Gülistan Atasoy, Zeyyat Ceylan, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Filiz Buluttekin ve çok sayıda parti yöneticisi, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan HDP’lilere Ulu Cami önünde çay ikram edildi. Esnaf, kendi sorularını aktardı, ekonomik zorluklar yanı sıra savaş ve hukuksuzluklara dikkati çekerek, partiden ziyaretlerini sıklaştırmasını talep etti.

 

‘ESNAF ŞİKAYETÇİ’

 

Esnaf ziyareti sırasında milletvekili Dağ, AKP ve MHP’nin tüm bütçeyi savaşa ve yandaşlarına harcadığına dair kısa bir konuşma yaptı. Dağ, “Bütün esnaf, ticaret yapanların ekonomik kriz nedeniyle ticaretine devam edememesinden şikâyetçi. Artık kiralarını ödeyemiyorlar. Bu nedenle esnaf, yediklerinden ve içtiklerinden kısıyor” dedi.

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version