Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Haluk Levent’ten trollere insanlık dersi: ‘KHK’lı KHK’sız diye bakamayız, bakarsak insan olamayız’

Haluk Levent’ten trollere insanlık dersi: ‘KHK’lı KHK’sız diye bakamayız, bakarsak insan olamayız’


5 yıl önce intihar eden KHK’lı polis Durmuş Ali Çetin’in eşi Saadet Gülden Çetin’in de kalp krizi sonucu vefat etmesi üzerine hem yetim hem öksüz kalan üç çocuğa sahip çıkan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent cadı avını sürdürenlere insanlı dersi verdi. Ünlü sanatçı Haluk Levent, ‘‘KHK’lı KHK’sız fark etmez. Böyle bakarsak insan olamayız.’’ dedi.

OHAL döneminde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildikten sonra 19 Ağustos 2017’de intihar eden KHK’lı polis Durmuş Ali Çetin’in eşi Saadet Gülden Çetin’in 4 gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kahramanmaraş’ta yaşayan Çetin ailesinin 7, 8 ve 10 yaşındaki üç çocuğu hem yetim hem de öksüz kaldı.

Haberin duyulmasından sonra hem annesiz hem de babasız kalan küçük çocuklara destek olunması için Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent Twitter hesabından çağrıda bulundu.

Çocukların babasının KHK’lı olması nedeniyle Ahbap Derneği’nin yardım çağrısına tweet atarak tepki gösteren trollere ünlü sanatçı Haluk Levent insanlık dersi verdi.

‘ŞÖYLEYMİŞ, ÖYLEYMİŞ’ DİYE BAKAMAYIZ, BAKARSAK İNSAN OLAMAYIZ

KHK’lı veya KHK’sın bir ayrım gözetmeden yardıma muhtaç herkese yardım yapılmasının insanlık vazifesi olduğunu vurgulayan Haluk Levent Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

‘‘Babaları ve anneleri ölen 3 çocuk için Ahbaplar devrede Çalışmalar başladı. Bazı twitler gördüm intihar eden baba ve ölen anne KHK lı olduğu için eleştirilmişiz. KHK’lı KHK’sız farketmez! ihtiyacı olana “babasının fikri şöyleymiş,öyleymiş” diye bakamayız. Bakarsak insan olamayız!’’

Babaları ve anneleri ölen 3 çocuk için Ahbaplar devrede
Çalışmalar başladı.
Bazı twitler gördüm intihar eden baba ve ölen anne KHK lı olduğu için eleştirilmişiz.
KHK’lı KHK’sız farketmez!
ihtiyacı olana “babasının fikri şöyleymiş,öyleymiş” diye bakamayız.
Bakarsak insan olamayız! pic.twitter.com/UVTxSiDKqY

— Haluk Levent (@haluklevent) December 20, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version