Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, asgari ücret için tarih verdi: Yarın açıklayıp onu da yoluna koyacağız

Erdoğan, asgari ücret için tarih verdi: Yarın açıklayıp onu da yoluna koyacağız


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Asgari ücretten emeklilik düzenlemesine kadar bunları da hal yoluna koyacağız. Yarın asgari ücret konusunu da inşallah açıklayıp onu da yoluna koyacağız.” dedi.

Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadan kayda değer bölümler şöyle:

Genel Kurul’da 12 boyunca süren oturumlarda birkaç tatsız görüntü dışında demokratik bir olgunlukla müzakerelerin yürüterek sonuçlanmasını sağlayan milletvekillerinin her birine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bütçeyi de milletin bütçesi olarak hazırladık, inşallah öyle de uygulanacağız.

Vizyon, program ve proje yoksunu muhalefet partileri bu bütçe görüşmeleri boyunca da kifayetsizliklerini göstermeye devam etmiştir. Muhalefetin tutumuna baktığımızda Cumhuriyetimizin 100 yıllık serencamının muhasebesini yapan bir akıl göremiyoruz.

Önümüzdeki dönemde hukuk sistemine olan güvenini daha da güçlendirerek devlet ve toplum hayatının üzerine bina edildiği adaleti de daha da yücelteceğiz.

Ülkemizi terör örgütlerinden ve suç çetelerinden arındırdık. Önümüzdeki dönemde ülkemizin güvenlik alt yapısını bölgesel ve küresel tehditlere karşı daha etkin şekilde korunmamızı sağlayacak donanıma kavuşturmayı sürdüreceğiz.

Önümüzdeki dönemde değişen şartlar ve ihtiyaçlara göre daha fazla vatandaşımızı sosyal destek şemsiyesinin altına alacağız.

Avrupa şu anda doğal gazda felaketler yaşıyor. Doğal gazı 81 il dahil 685 yerleşim yerimize yaygınlaştırdık.

Önümüzdeki dönemde Karadeniz doğal gazının, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin ilk ünitesini vatandaşlarımızın hizmetine sunacak, enerjide dışa bağımlılığımızı tamamen ortadan kaldırana kadar çalışacağız.

ENFLASYON TEPE KATLAK AŞAĞI İNECEK!

Ülkemizin hedeflerine ulaşmasının önünde enflasyonu hızla belirlediğimiz seviyelere düşürme dışında bir engel kalmamıştır. İnşallah önümüzdeki aylarda enflasyonun adeta tepetaklak aşağıya ineceğine beraberce şahit olacağız.

Bu ülkenin her bir ferdi 6’lı masa denilen yıkık dökük masaya baktığında geleceği için kime oy vereceğini iyi bilir. Herkesin birbirinin arkasından iş çevirdiği bu garip masaya bu millet geleceğini teslim etmez. Siyasi yasak kararını akılalmaz bir sevinçle, çak yaparak, sevinçle karşılayanlar mı ararsınız… Maaşallah tekmili birden ortaya döküldü.

Yarın asgari ücret konusunu açıklığa kavuşturacağız. Bugün Bakanımla görüşüp sonuca bağlayacağız.

Merkez Bankası’nın yüzde 9 seviyesine indirdiği faiz oranı ile istiyoruz ki yatırım yapılsın. Yatırımcı yatırım yapsın. Faizler yüksek demesin. Buyuz yüzde 9. Yatırım yap.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version