Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, Altılı Masa’yı hedef aldı: Onların şu andaki derdi bu masadan kim ne kadar ne kapar

Erdoğan, Altılı Masa’yı hedef aldı: Onların şu andaki derdi bu masadan kim ne kadar ne kapar


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Urfa’nın Haliliye ilçesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde düzenlenen Urfa Gençlik Buluşması’nda, konuştu.

Gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Bugünkü toplu açılışla geleceğe, 2023’e yönelik güzel bir adım atıldı. Zirveyi burası yaptı. Diğerlerine hiç aldırış etmeyin. Biz yolumuza durmak yok yola devam deyip, devam edeceğiz” dedi.

CHP2nin önceki gün açıkladığı vizyon belgesini hedef alan Erdoğan, “Bize yerli ve milli bir zihniyet, yerli ve milli bir zeka lazım” ifadelerini kullandı.

‘KENDİ MENFAATLERİ PEŞİNDE’

Millet İttifakı’na dair konuşan Erdoğan, “Açıklamalar gösteriyor ki altılı masa bir yıldır kendi menfaatleri peşinde” dedi. Erdoğan şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde altılı masadan bir açıklama geldi ve ‘Eğer biz seçimleri kazanırsak hepimiz cumhurbaşkanı yardımcı olacağız, cumhurbaşkanı yardımcısı olursak milletvekili olamayacağız ama ikisini aynı anda istiyoruz diye çalışmalar yapmaya çalışıyorlar. Açıklamalar gösteriyor ki altılı masa bir yıldır kendi menfaatleri peşinde milletimize ne verebiliriz değil, sen ne istiyorsun, sana ne verebiliriz, senin eksiğin ne doğrultusunda ilerliyorlar.”

Bu menfaatleri nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu, “Sendeki zeka, sendeki siyaset mantığı inan onlarda yok.” ifadesini kullandı.

‘BİZE YERLİ VE MİLLİ BİR ZİHNİYET, ZEKA LAZIM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Onların şu andaki derdi bu masadan kim ne kadar ne kapar, yaptıkları bu. Bugün vizyon açıklamış, bu vizyonu açıklarken vizyon denilen olayın içinde Amerika’da bilmem kim, bilmem şuradan kim. Bunlarla benim milletimi aldatacaklarını zannediyorlar. Bize yerli ve milli bir zihniyet, yerli ve milli bir zeka lazım. Yani, sen lazımsın, sen. Şu mantık, şu zihniyet onlarda yok.”(HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version