Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

“Erdoğan 17-25 Aralık’ta Türk Halkı’nın 100 milyar dolarını hiç etti”

“Erdoğan 17-25 Aralık’ta Türk Halkı’nın 100 milyar dolarını hiç etti”


Gazeteci Cevheri Güven, Recep Tayyip Erdoğan’ın 17-25 Aralık’ta Türk Halkı’nın 100 milyar dolarını hiç ettiğini belirtti.

Son dönemde hazırladığı içeriklerle gündemi belirleyen Güven, kendi Youtube sayfasından “İşte İmamoğlu’na Kumpasın Bir Numarası: İsmail Uçar” başlıklı yeni bir video paylaştı.

Tamamını gerçek bilgi ve belgeler ışığında topladığı verileri videolarında kamuoyuyla paylaşan Güven,  söz konusu videoda şunları kaydetti:

“Erdoğan’ın 17-25 Aralık’ta Türk Halkı’nın 100 milyar dolarını hiç ettiğine ilişkin buz gibi somut bir dosyayı Türkiye Cumhuriyeti’nin namuslu, şerefli polisleri, hakimleri, savcıları çıkardılar ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, belki de dünya tarihinin en somut delilli dosyası olarak getirdiler, koydular yargının masasına. Tayyip Erdoğan o polislerin, savcıların hepsini zindana tıktı. Onlar 8 yıldır zindandalar halen daha. Aileleri, çolukları çocukları mahvoldu. Bunu herkes izledi. Şimdi, onların bu şekilde zindanlara tıkılmasını seyrettiler, sonra onları zindanlara tıkan Savcı İsmail Uçar geldi, muhalefetin elindeki en büyük adayın ağzını, burnunu kırdı, onu siyasi yasaklı haline getirdi. Oyunun dışına attı.”

Güven, yapılan haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı susulmasının zamanla yenilerine yol açtığına dikkati çekerek, “Sonra diyorsunuz ki herkese ‘diploması bile olmayan Tayyip Erdoğan nasıl oldu da bu ülkeyi hallaç pamuğu gibi çökertti, attı?’ Herkes dayak yediğinde diğerleri seyretti ama herkese tek tek sıra geliyor.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version