Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ekrem İmamoğlu: Hiç kimsenin hakkını yemedim hakkımı da yedirmeyeceğim

Ekrem İmamoğlu: Hiç kimsenin hakkını yemedim hakkımı da yedirmeyeceğim


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında verilen hapis cezasına ilişkin konuştu. İmamoğlu, “86 milyon vatandaşımızın huzurunda ifade edeyim ki, hiç kimsenin hakkını yemedim hakkımı da yedirmeyeceğim.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak yolunu açan hapis cezası kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası kararını değerlendirdi. Siyasi yasak yolunu da açan hapis cezası kararını ‘hukuksuz’ ve ‘anlamsız’ olarak yorumlayan İmamoğlu, şunları söyledi:

KEMAL KILIÇDAROĞLU: İSTANBUL’U KAYBETMEYİ İÇLERİNE SİNDİREMEDİLER

İmamoğlu’na destek amaçlı temel atma törenine katılan Kemal Kılıçdaroğlu ise hapis cezası kararına tepkiliydi. Kılıçdaroğlu, “Diyorlardı ki ‘İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder.’ Hala içlerine sindirememişler. Hala nasıl İstanbul’u kaybettik bunun acısını yaşıyorlar ve intikam almaya çalışıyorlar. İstanbul’u kaybetmenin acısını hala yüreklerinde hissediyorlar. İstanbul’un rantına doymadılar. Bu kadar harama tamah eden bir anlayış nasıl olur da iktidar olabilir, aklım almıyor. Bizler hep birlikte bunun mücadelesini yapacağız.” diye konuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version