Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cinsel istismar davasında Kadir İstekli yakalandı, Yusuf Ziya Gümüşel aranıyor

Cinsel istismar davasında Kadir İstekli yakalandı, Yusuf Ziya Gümüşel aranıyor


6 YASINDAKI COCUGUN EVLENDIRILMESIYLE ILGILI SORUSTURMA KAPSAMINDA YUSUF ZIYA GUMUSEL VE KADIR ISTEKLI HAKKINDA TUTUKLANMALARI YONUNDE YAKALAMA KARARI VERILDI. PENDIK’TE GOZALTINA ALINAN KADIR ISTEKLI GAYRETTEPE ASAYIS SUBE MUDURLUGU’NE GETIRILDI.(DHA)

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızı evlendiği ve sistematik cinsel istismara maruz bıraktığı ileri sürülen Kadir İstekli yakalandı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Kadir İstekli İstanbul Pendik’te gözaltına alındı. Yusuf Ziya Gümüşel’in ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi sanıklar Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel hakkında üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, atılı suçun katalog suçlardan olması, bilirkişi raporu, bu suç için yasada ön görülen alt ve üst sınırları, bu nedenle oluşan kaçma şüphesi ve mevcut delil durumu nedeniyle ayrı ayrı tutuklanmalarına yönelik haklarında yakalama emri çıkartılmasına karar vermişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version