Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP Grup Başkanvekili Özkoç: Kılıçdaroğlu, Türkiye’de adaletin tamamen bitmiş olabileceğini düşünemedi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Ekrem İmamoğlu duruşması sırasında Almanya seyahatinde olması ve programını İmamoğlu kararın ardından yarıda kesmesi ile ilgili soruyu yanıtladı.


“Kılıçdaroğlu, Türkiye’de adaletin tamamen bitmiş olabileceğini düşünemedi” diyen Özkoç şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu, yasaların bu kadar tükenmiş olduğunu bilemedi. Kılıçdaroğlu, hakimlerin vicdanının bu kadar körelmiş olduğunu bilemedi. Kılıçdaroğlu aslında; böyle bir davanın açılma ihtimalini dahi öngörmezken bir ceza verilebilme ihtimalini kesinlikle aklından geçirmedi.

“‘Eğer bu ülkede birazcık adalet, eğer bu hakimlerde vicdan varsa bunu alamazlar’ dedi. Ama CHP büyük bir ailedir. Kılıçdaroğlu değil Almanya’ya, dünyanın öbür ucuna da gitseydi, CHP’nin, ailesinin bir ferdine en ufak bir dokunulduğu zaman bu partinin lideri; saatler içerisinde gelir, onunla kucaklaşır ve mücadelesine devam eder.

“Biz, gösterişe dayalı bir siyaseti asla yapmayız. Biz siyaseti ciddi bir şey olarak yaparız, biz siyaseti hiçbir zaman şov için yapmayız. Kemal Kılıçdaroğlu tam bir diplomasi lideridir. Kemal Kılıçdaroğlu tam bir devlet adamıdır. Kemal Kılıçdaroğlu kendi karşısındaki rakiplerine dahi saygı duyan bir insandır.

O yüzden Kemal Kılıçdaroğlu, ülkesine güvenmekten asla vazgeçmeyecek. Adaleti bulabilmekten asla vazgeçmeyecek. Sonuna kadar adalet için yürümesine devam edecek. Dün Almanya’daydı, bugün Saraçhane’de.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version