Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş Belediyesi: Yolsuzluk operasyonu mevcut yönetimle ilgili değil


İSTANBUL – Beşiktaş Belediyesi, yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında belediyenin eski başkanı Murat Hazinedar’ın da aralarında bulunduğu 16 kişiye yapılan operasyona ilişkin “Belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır” dedi. 

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında polisler tarafından Beşiktaş Belediyesi eski başkanı Murat Hazinedar ve belediye yönetiminde bulunan 16 kişi, evlerine düzenlenen baskınlar sonucu gözaltına alındı.   

 

Operasyonun detayları öğrenilemezken, Beşiktaş Belediyesi resmi sanal medya hesabından konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada, “Bugün çeşitli basın yayın organlarında ‘Beşiktaş Belediyesi’ne Operasyon’ başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler, 2014-2018 yılları arasında başlatılan bir soruşturmaya ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri ile görevinin başındadır. Yasalara, mevzuata ve hukuka uygun bir şekilde Beşiktaş halkına hizmet sunmaya devam etmektedir” denildi.

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version