Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beş yaşındaki çocuk ailesinin öldüğü kazada kardeşinin hayatını kurtardı

Beş yaşındaki çocuk ailesinin öldüğü kazada kardeşinin hayatını kurtardı


– Avusturalya’da beş yaşındaki bir kız çocuğu anne ve babasının öldüğü trafik kazasında üç küçük kardeşiyle birlikte 55 saat boyunca mahsur kaldı. Beş yaşındaki çocuk sıkıştıkları araçta, henüz bir yaşındaki en küçük erkek kardeşinin hayatını kurtardı.

Batı Avustralya Polisi olaya ilişkin yaptığı açıklamada, beş kişilik ailenin içinde bulunduğu aracın salı sabahı eyalet başkenti Perth’in yaklaşık 280 kilometre doğusundaki Kondinin’de bulunduğunu söyledi.

Polis, 25 yaşındaki anne Cindy Braddock ve 28 yaşındaki baba Jake Day’in olay yerinde öldüğünü, çiftin üç çocuğunun ise kazadan sağ kurtulduğunu açıkladı.

NOEL KUTLAMASINA GİDİYORLARDI

Noel kutlamasına gitmek için yola çıkan ailenin, gidecekleri yere ulaşamamaları üzerine yakınları polise kayıp ihbarında bulunmuştu.

Ailenin Akrabası Michael Read, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ailenin 5 yaşındaki kızının, henüz bir yaşında olan en küçük kardeşini sıkıştığı bebek koltuğundan kurtardığını” söyledi.

30 DERECEDE 55 SAAT

Read, “Aşırı sıcaklar nedeniyle araçta sıkışan çocuklar için koşulların daha da kötü olduğunu ve beş yaşındaki kız, kardeşinin kemerini açmamış olsaydı, muhtemelen öleceğini” sözlerine ekledi.

30 derecede 55 saat boyunca araçta sıkışan çocuklar ağır dehidrasyon (su kaybı) sebebiyle hastanede tedavi altına alındı. Çocukların hayati tehlikesi bulunmuyor. (DIŞ HABERLER)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version