Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Akşener’den Erdoğan’a: Bunlar daha iyi günlerin, senden hesap soracağım!

Akşener’den Erdoğan’a: Bunlar daha iyi günlerin, senden hesap soracağım!


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener şunları söyledi;

”Biliyorsunuz, kötü koşullarda yaşadığı ve aç bırakıldığı için Nur Elif hayatını kaybetti. Ona bunu reva gören vicdansızları, Allah’a havale ediyorum. Şimdi, iktidar cenahından bazıları çıkıp, utanmadan; “Zaten anne-babası cezaevindeymiş, akrabaları kötü davranmış, her şeyden de iktidarı suçlamayın.” diyecekler. Sayın Erdoğan; her sıkıştığında, “Bu konu siyasetin konusu değildir” diyerek, işin içinden sıyrılamazsın. Senden hesap soracağım. Bunlar daha iyi günlerin.

Hatırlayın, 31 Mart İstanbul seçimlerini, düzmece yalanlarla iptal ettiler. Hâlâ daha, hezimeti hazmedememişler. Ve bu sefer de, Türkiye’yi kaybedecekler.

Seçimle alamadıkları İstanbul’u, hatta düzelteyim, seçimle alamayacakları İstanbul’u, yargı yoluyla almak için, yine bir rezilliğin, peşine düştüler.

Kadınlara “sürtük” demenin, suç sayılmadığı bu ülkede, İçişleri Bakanı’nın “ahmak” sözünü iade etmek, suç sayıldı.

Ak Parti teşkilatıyla, boy boy fotoğrafları olan bir hakimi, davanın başına atadılar. Sonuç? Sonuç ortada. Planlı ve programlı bir şekilde, siparişle çıkartılan, absürt bir ceza kararı.

İstanbullunun iradesine, vurulmaya çalışılan darbeye karşı, tıpkı 2019’daki gibi, Ekrem kardeşimizle, omuz omuza durmaya gittim. Bundan yirmi sene önce, yaşadığı haksızlık karşısında, nasıl Sayın Erdoğan’ın yanına koştuysam, bu sefer de, Ekrem kardeşimin yanına koştum.

Sayın Erdoğan korkuyorsun. Hem de, o kadar çok korkuyorsun ki; zamanında sana yapılanın, kendi yaşadığın haksızlığın, önüne koyulan siyasi engelin, bir benzerini yapacak kadar, yaptıracak kadar, aciz durumdasın.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version