Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin yolsuzluklarını herkesten önce Merhum Yazıcıoğlu görmüştü

AKP’nin yolsuzluklarını herkesten önce Merhum Yazıcıoğlu görmüştü


Büyük Birlik Partisinin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu vefatından önce yaptığı bir konuşmada, AKP’nin yolsuzluk ve rüşvet ağına dikkati çekerek, herkesi uyarmıştı.

@1725gercekler(1725gercekleri.com) sitesi 17/25 Aralık asrın en büyük yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu desifre etmeye devam ediyor. Sitede yayınlanan habere göre, Yazıcıoğlu, cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olan 17/25 Aralık soruşturmasından yıllar önce yaptığı bir konuşmada,  AK partili belediyelerin ve yöneticilerin yolsuzluğa bulaştığına işaret etmişti.

Uzun yıllar siyasette aktif görev alan Yazıcıoğlu konuşmasında, “Sizi iktidara taşıyan Mümin mütedeyyin insanlar, dokunulmazlara dokunun, Türkiye’nin soygunundan, vurgunundan kaynaklanan olumsuzlukların önüne geçin, Haramzadelerden hesap sorun diye gönderdi. Şimdi sizin altınızdan pis kokular geliyor.” dedi.

“GEÇMİŞİN HORTUMCULARI SİZİN YANINIZDA TEMİZ KALIYOR”

Yazıcıoğlu, ülkede daha önce görülmeyen bir talan yaşandığı uyarısında bulunarak, “Arsalar, koylar parsel parsel satılıyor, satılmayan yer kalmadı. Her şey haraç mezat satılıyor. Yüzlerce binlerce şaibeli ihaleler, çekler geliyor, paralar gidiyor. Son dönemde yaşananlar Ali Dibo hikayelerini aratmıyor. Bakan çocuklarının rant kaynaklı servetleri artıyor. Geçmişin hortumcuları bunların yanında temiz kalıyor. Gelen gidenden beter. Gidenler yaptı şimdi gelenler de aynısını yapıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

‘‘YAŞASAYDI ERDOĞAN İKTİDAR KOLTUĞUNU KAYBEDERDİ‘‘

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı; 19.,20. ve 23. dönem TBMM Sivas Milletvekili; Büyük Birlik Partisinin Kurucu ve ilk Genel Başkanı olan Muhsin Yazıcıoğlu, 1980 sonrası 5,5 yıl hücrede toplam 7,5 yıl Mamak cezaevinde tutuklu kaldı. 17 defa trafik kazası geçiren Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009’da helikopter kazasında Kahramanmaraş’ta şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmişti.

Siyasi çevrelerce, dürüstlüğü ve vatan sevgisiyle kamuoyunda tanınan Yazıcıoğlu’nun bugün hayatta olması halinde Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidar koltuğunu kaybedebileceği düşünülüyordu.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version