Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li belediyenin daire başkanlarından Yusuf Ziya Gümüş için dua talebi


 

 

 

RIHA – AKP’li Riha Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları, sanal medya hesaplarından Yusuf Ziya Gümüşel için dua talebinde bulunurken, AKP MYK üyesi Mehmet Oymak ise, “Tabi sizin temenniniz doğru. Ama maalesef kimse yanaşmıyor”  dedi. 

 

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi “müridi” Kadir İstekli ile evlendirerek tecavüze uğramasına göz yummasının açığa çıkmasının ardından, tutuksuz yargılanan İstekli ve Gümüşel hakkında H.K.G’nin avukatlarının itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı. Kararla birlikte gözaltına alınan İstekli ile Gümüşel tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

İstanbul Anadolu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce Gümüşel “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” suçundan, İstekli de “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” ve “cinsel saldırı” suçundan tutuklanırken, Gümüel’in gözaltına alındığı sırada koluna iki polisin girdiği ve Gümüşel’in başını eğdiği fotoğrafı basına servis edildi.

 

AKP’Li DAİRE BAŞKANLARINDAN GÜMEŞEL İÇİN DUA TALEBİ

 

AKP’li Urfa Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları (SKT) ve Muhtarlardan sorumlu Daire Başkanı Murat Müjdeci, sosyal medya hesabından Gümüşel’in gözaltına alındığı fotoğrafı paylaşarak, Gümüşel için dua talebinde bulundu. Müjdeci’nin sanal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle; “Müslüman Müslümanın zor durumuna Sevinmez. Çünkü Müslüman Kardeşinin Derdi ile Dertlenir. Tüm Kardeşlerimizi en azından Duâ Etmeye Dâvet Ediyorum. Elbet inananların İmtahanı Ağır olur. Rabbim Temize Çıkartsın Feraha Kavuştursun. İslam Düşmanlarını Sevindirmesin. Allah cc Yâr ve ayardımcısı Olsun.”

 

AKP’li Büyükşehir Belediyesi’nde Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulu, Müjdeci’nin paylaşımını beğenerek altına “Amin” şeklinde yorum yaptı. Emlak ve İstimlak Daire başkanı da Müjdeci’nin paylaşımını beğendi. 

 

AKP MYK ÜYESİ: KİMSE YANAŞMIYOR

 

Yine AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Mehmet Adil Oymak da, Müjdecinin paylaşımını beğenerek altına, “Geçti gitti o devir. Dertle dertlenmek. Komşu aç iken uyumamak. Hataya düşecek kardeşini uyurmak. Nehyi anil münker. Yok artık emri bilmaruf. Tabi sizin temenniniz doğru. Ama maalesef kimse yanaşmıyor” şeklinde yorum yaptı.

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version