Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

10 kişi kalınca, işler bizim için zor bir hale geliyor

10 kişi kalınca, işler bizim için zor bir hale geliyor

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor maçında 10 kişi kalmalarının işleri kendileri için zorlaştırdığını belirtti.

Jorge Jesus, 2-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 15. haftanın dev maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Ev sahibi ekip, 61. dakikada Maxi Gomez ve Trezeguet’nin attığı gollerle 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Trabzonspor’un lider olma hırsı var. 11’e 11’de daha iyiydik. 10 kişi kaldıktan sonra her şey değişti. Dengeyi yakalayamadık. Üç maç üst üste kırmızı gördük. Hep bir kişi eksikken kaybetti” dedi.

Jesus, Crespo’nun kırmızı kartlı ile ilgili olarak ise “Güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Trabzonspor’un lider olma hırsı var. 11’e 11’de daha iyiydik. 10 kişi kaldıktan sonra her şey değişti. Dengeyi yakalayamadık. Üç maç üst üste kırmızı gördük. Hep bir kişi eksikken kaybetti” diye konuştu.

“Bugün sadece bir maç kaybettik” diyen Jesus, “Bu haftadaki maçlar bittiğinde lider kalabilecek miyiz bilmiyorum ama önemli olan ligi lider olarak bitirmek. Aldığımız mağlubiyet bugün sadece 3 puan kaybettik. Siz şampiyon olmak istiyorsanız yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bu sezon 3-4 hatta 5-6 takım şampiyonluğu kovalayabilir. Fenerbahçe de bu takımlardan biri, ne onlardan iyi, ne onlardan kötü” ifadelerini kullandı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version