Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ve Erdoğan, o beklenen açıklamayı yaptı: Faizde tek haneye indik mi, indik!

Ve Erdoğan, o beklenen açıklamayı yaptı: Faizde tek haneye indik mi, indik!


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Faizde tek haneye indik mi? İndik. Bunu nasıl izah edeceksiniz? Bundan sonra bu böyle devam edecek. Enflasyon da inecek.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde partinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Faizde tek hareli rakamlara inilecek iddiasını hatırlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

Faizde tek haneliye indik mi? İndik. Bunu neyle izah edeceksiniz? Bundan sonra bu böyle devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek. Bizim için önce faizdi, faizi tek haneye indirdik.

Buradan yatırımcılara sesleniyorum; hep size söyledim gelin başta kamu bankaları olmak üzere size yatırım kredisi vermede kamu bankaları var. Yatırım kredisiyle hedefimiz nedir? Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüme.

8 MART ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ NASIL OLDUYSA, KANAL İSTANBUL DA ÖYLE OLACAK

Türkiye DEAŞ’a destek veriyor iddiasını attılar. Milletvekilleriyle ülke ülke dolaşıp, terör örgütünün sözcülüğüne yeltendiler. Bir gecede 252 evladımızı şehit verdiğimiz 15 Temmuz mücadelemizi itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Kanal İstanbul gibi vizyon projelerimizi sabote etmeye kalktılar. Bay Kemal senin aklın bu işlere yetmez, o da olacak. 18 Mart Şehitler Köprüsü nasıl olduysa, Kanal İstanbul da öyle olacak.

TOGG, yerli otomobil. Önce fabrikası yok, nerede dedi. Biz buna rağmen davet edelim dedik. Davet ettik, gelmedi. Ortağı da gelmedi. O hiç olmazsa yanından birilerini gönderdi. Şimdi haber göndermişler, doğru yalan bilemem. Gezmek istiyoruz dediler. Bana da sordular davet edelim gelsinler mi, gelsinler dedim.

SEN PKK’NIN UYUŞTURUCU İLE AYAKTA DURDUĞUNU BİLMİYOR MUSUN?

Son olarak Türkiye Cumhuriyeti devleti ile uyuşturucu ticaretini yanyana getirdi. Böyle bir şey olur mu? Bu kadar gözlerini kararttı. Ya Kemal kendine gel. Senin yanındaki PKK’nın parlamentodaki uzantılarla yürümedik biz bu yollarda, sen bu yollarda onlarla yürüdün. Sen PKK’nın uyuşturucu ile ayakta durduğunu bilmiyor musun?

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version