Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

TV5’te Hakan Şükür’ü canlı yayına çıkaran sunucunun kovulduğu iddia edildi

TV5’te Hakan Şükür’ü canlı yayına çıkaran sunucunun kovulduğu iddia edildi


Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen TV5 kanalına milli futbolcu ve AKP eski milletvekili Hakan Şükür’ü konuk eden TV5 Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Ali Kayacı’nın işine son verildiği iddia edilirken yandaş medyanın hedef göstermesinin ardından AKP’li RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kanal hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Yeniçağ’da yer alan habere göre, TV5’te yayınlanan ‘Düşünme Vakti’ programına ABD’de sürgünde bulunan eski AKP’li vekil Hakan Şükür’ü konuk eden Mehmet Ali Kayacı’nın işten atıldığı ileri sürüldü.

Programda konuşan Hakan Şükür, AKP rejiminin kendisine yaptığı teklifi şu cümlelerle ifşa etmişti: “Ben açık ve net konuşacağım, bir arkadaşınız sizi arıyor, ülkenin cumhurbaşkanının kardeşiyle birlikte arıyor. Onlardan kurtul, gel, her şeyini geri versin. İki kelime söyle yeter, özel uçak gönderelim. Şimdi siz bundan ne anlarsınız? Ben suçluyum, ortada bir suç var, birisi bu suçu affedebiliyor. Benim alın terimle kazandığım, ülkeme yatırdığım, Man Adası’na değil, ülkeme yatırdığım imkanlarımı bana geri verecek… Ben böyle bir şeyi kabul etmem. İsmim sembol olarak, korkutma aracı olarak kullanılıyor. Ben ne yaptım, benim suçum ne?”

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

Yandaş medyanın hedef göstermesinin ardından AKP’li RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter’dan TV5 hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Şahin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin bekasını hedef almış, sinsi bir terör örgütünün alenen destekçisi olan şahsın yayına çıkarılmasına, mensubu olduğu terör örgütünün propagandasını yapmasına müsaade etmeyiz. TV 5 hakkında Üst Kurulumuz gerekli incelemeyi başlatmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Ülkemizin bekasını hedef almış, sinsi bir terör örgütünün alenen destekçisi olan şahsın yayına çıkarılmasına, mensubu olduğu terör örgütünün propagandasını yapmasına müsaade etmeyiz. TV 5 hakkında Üst Kurulumuz gerekli incelemeyi başlatmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. pic.twitter.com/ICNPop7avo

— Ebubekir Şahin (@ebekirsahin) November 9, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version