Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde çok sayıda çalışanın işine son verildi

Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde çok sayıda çalışanın işine son verildi


Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde aralarında Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan’ın bulunduğu çok sayıda yazar, editör ve sayfa sekreterinin işine ekonomik sebepler gerekçe göstererek son verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan gazeteci İsmail Saymaz, “Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor” ifadelerini kullandı.

Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor.

— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) November 2, 2022

TOKER: YAZILARIMA ‘KÜÇÜLME’ GEREKÇESİYLE SON VERİLDİ

Gazeteci Toker, konuya ilişkin açıklamasında, “Sözcü gazetesinde yayımlanan köşe yazılarıma, “küçülme” gerekçesiyle son verildiği bildirildi. Gazete yönetimine ve okurlara bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Sözcü gazetesinde yayımlanan köşe yazılarıma, “küçülme” gerekçesiyle son verildiği bildirildi.
Gazete yönetimine ve okurlara bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederim.

— Cigdem Toker (@cigdemtoker) November 2, 2022

MAHALLİ: KÖŞE YAZILARIMA SON VERİLDİ

Gazeteci Hüsnü Mahalli de Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık beş yıldır yazdığım Korkusuz’daki köşe yazılarıma son verilmiştir. Geçen süre içinde hiç bir yazıma müdahale etmeden yayınlayan gazete yönetimine ve yazı işlerindeki meslektaşlarıma samimi dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum. Mücadeleye devam”

Yaklaşık beş yıldır yazdığım Korkusuz’daki köşe yazılarıma son verilmiştir. Geçen süre içinde hiç bir yazıma müdahale etmeden yayınlayan gazete yönetimine ve yazı işlerindeki meslektaşlarıma samimi dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum.
Mücadeleye devam✌️

— Hüsnü Mahalli حسني محلي (@husnumahalli) November 2, 2022

SİNAN NEYDAN: EKONOMİK SIKINTI GEREKÇE GÖSTERİLEREK YAZILARIMA SON VERİLDİ

Sözcü yazarı Sinan Meydan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “2017’den beri her pazartesi Sözcü’de yazdığım yazılarıma -ekonomik sıkıntı gerekçe gösterilerek- son verilmiştir. 6 yıl boyunca özgürce yazmamı sağlayan @gazetesozcu ,’ye, beni ülkenin en çok okunan yazarlarından biri yapan siz değerli okurlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version