Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

“MİT’çi gazeteci” Abdurrahman Şimşek’in yeni hedefi Levent Kenez

“MİT’çi gazeteci” Abdurrahman Şimşek’in yeni hedefi Levent Kenez


MİT kontrolündeki Sabah, mesleğini yurt dışında sürdürmek zorunda kalan gazetecileri hedef göstermeye devam ediyor. Daha önce, YouTube yayınlarıyla milyonlara ulaşan Cevheri Güven, Todays Zaman’ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt ve Todays Zaman’ın eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş’ten sonra bu kez de KHK’yla kapatılan Meydan gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez yaşadığı İsveç’te fotoğrafladı, evinin açık adresi paylaşılarak hedef gösterildi.

Gazetenin Milli İstihbarat Teşkilatı’na (MİT) yakınlığı nedeniyle “MİT’çi gazeteci” olarak bilinen Abdurrahman Şimşek imzalı içerikte, Kenez’in Türkiye’nin İsveç’ten iadesini istediği 11 kişiden biri olduğunu yazıldı, iade edilmemek için “İsveç makamlarına yalvardığı” iddia edildi.

Gazeteci Kenez’in sigara içerken çekilen bir fotoğrafını yayımlayan Sabah, bunun için geceleri evinin önüne çıktığını da vurguladı.

Fotoğraflar güzel de metin zayıf geldi bana. pic.twitter.com/yRC9sLNoiF

— Levent Kenez (@LeventKenez) November 2, 2022

KENEZ: FOTOĞRAF GÜZEL DE METİN ZAYIF

Kendisiyle ilgili habere sosyal medya hesabından yanıt veren Levent Kenez, “Fotoğraflar güzel de metin zayıf geldi bana” ifadesiyle dalga geçti.

Kenez, İsveç’teki gazetecilerin tehlike altında olduğunu belirterek, “Bugün sıra bende! Adresim, Türk İstihbaratı tarafından sağlanan rutinlerimden ayrıntılarla birlikte Erdoğan yanlısı bir gazete tarafından ifşa edildi. İsveç’te yaşayan Türk gazetecilerin ne kadar büyük bir tehlike içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Ben ilk değilim, görünüşe göre son değil” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version