Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mahir Ünal’dan boşalan koltuğa Özlem Zengin atandı

Mahir Ünal’dan boşalan koltuğa Özlem Zengin atandı


AKP’de Mahir Ünal’dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat milletvekili Özlem Zengin getirildi. Zengin, Temmuz 2018-Mart 2021 arasında da aynı görevi yürütmüştü.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ünal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Zengin, “Uzun yıllardır partimizde birlikte görev yaptığımız 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’a hizmetleri, emekleri için teşekkür ediyorum. AK Parti Grubumuzda hep birlikte Milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır partimizde birlikte görev yaptığımız 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’a hizmetleri, emekleri için teşekkür ediyorum. AK Parti Grubumuzda hep birlikte Milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz.

— Av. Özlem Zengin 🇹🇷 (@AvOzlemZengin) October 31, 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkürlerini sunan zengin, “Genel Merkez’den AK Parti Grubuna… Milletimiz, Meclisimiz, Ülkemiz için çalışmaya devam. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MYK ve MKYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, dualarını iyi dileklerini ileten bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

TBMM RAPORLARINA RAĞMEN ÇIPLAK ARAMAYI İNKÂR EDİP İFTİRA ATMIŞTI

Emniyet ve cezaevlerinde çıplak arama işkencesi yapıldığını inkâr etmek için ”Onurlu kadın, ahlaklı kadın 1 sene beklemez.” diyerek çıplak aramaya maruz kalan kadınlara ‘ahlaksız ve onursuz’ iftirası atan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’i, TBMM’nin raporları yalanlamıştı.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu, 2019 yılında bazı cezaevlerini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve tespitlerini birer rapor haline getirmişti. İncelemelerin ardından hazırlanan ve komisyona iletilen raporda cezaevinde çıplak arama yapıldığı kaydedilmişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version