Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Karkamış’ta Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi


Gaziantep’in Karkamış ilçesinde dün Suriye’den ateşlenen roketlerin isabet ettiği noktalarda hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hasan Karataş ve 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Karkamış ilçesine bağlı Karanfil Mahallesi’nde toprağa verilen ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın yakın akrabası olan Hasan Karataş’ın cenaze törenine ailesinin yanı sıra CHP’li ve AKP’liler de katıldı.

Nizip ilçesinde toprağa verilen öğretmen Ayşenur Alkan’ın cenaze töreninde ise ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin ve diğer protokol üyeleri yer aldı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine dün düzenlenen havan saldırısında biri çocuk, biri öğretmen 2 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden saldırının ardından yapılan açıklamada, ”ABD’nin Türkiye’deki Diplomatik Temsilciliği olarak, bugün Karkamış’ta üç masum insanın hayatını kaybetmesinden dolayı yas tutan Türk halkına katılıyoruz. Bu şiddeti ve haklı görülemeyecek saldırıyı güçlü bir şekilde kınıyoruz” denilmişti.

Exit mobile version