Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İYİ Parti’ye katılan Baver Miroğlu’nun rozetini Akşener taktı

İYİ Parti’ye katılan Baver Miroğlu’nun rozetini Akşener taktı


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan eski doktoru Turhan Çömez ve AKP Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ardından AKP MKYK Üyesi ve 25. Dönem milletvekili Orhan Miroğlu’nun yeğeni iş insanı Baver Miroğlu, İYİ Parti’ye katıldı.

TBMM’deki grup toplantısında Baver Miroğlu’nun rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Meral Akşener konuşmasına başlamadan önce partililere hitap eden Baver Miroğlu şöyle konuştu:

“Sayın genel başkanım, değerli milletvekilleri, kıymetli konuklar… Öncelikle beni profesyonel iş yaşamından siyasete davete ederek İYİ Parti ailesinin değerli kadrolarıyla bir araya getiren, birleştirici, bütünleştirici genel başkanıma sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Vatandaşı olmaktan onur duyduğum büyük Türkiye’mizin içinden geçtiği bu çetin süreçte herkes gibi ben de ne yazık ki ufkun daraldığını görmekteyim. İçerisine itilmek istendiğimiz sonu belirsiz karanlıktan çıkış yolunu İYİ Partimizin yetkin kadrolarında ve Sayın genel başkanımızın rehberliğinde olacağına inandığım için burada huzurlarınızda bulunmaktayım”

TBMM Grubu toplantımızdayız. https://t.co/sJka7Hu1tz

— Meral Akşener (@meral_aksener) November 2, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version