Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu: Fotoğrafa defalarca baktım, ben miyim acaba diye?

İmamoğlu: Fotoğrafa defalarca baktım, ben miyim acaba diye?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, komedyen Ali Sunal ile birlikte bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali’nin açılışını gerçekleştirdi.

İmamoğlu, festivalin açılışında Sunal’ın sunduğu “Komik Sor” programına katıldı. Burada İBB Başkanı’na kendisine en çok benzeyen vatandaşların fotoğrafları gösterildi.

İmamoğlu’na bir fotoğrafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aşı yapan bir hekim de gösterildi. İmamoğlu, söz konusu fotoğraf için “Defalarca baktım, ben miyim acaba diye? Ben yapsam öyle itinalı yapardım” dedi.

İMAMOĞLU: ERDOĞAN HER GECE RÜYASINDA BENİ GÖRÜYOR

Katılımcılardan birisi İBB Başkanı’na “Cumhurbaşkanı’nı hiç rüyanızda gördünüz mü?” diye sordu. İmamoğlu, Erdoğan’ı 2-3 kere rüyasında gördüğünü söyledi ve “Ama tahmin ediyorum o her gece beni rüyasında görüyor” dedi.

Her yıl New York, Toronto, Londra, Edinburgh, Boston, Brooklyn, Leicester, Auckland ve Melbourne gibi şehirlerde yapılan festivalde, 30’dan fazla ayrı sahnede, 82’si yetişkin, 20’si çocuklara yönelik olmak üzere 220’den fazla etkinlik düzenlenecek.

İstanbul Komedi Festivali’nin bu yılki programında, Demet Akbağ, Şener Şen, Ali Poyrazoğlu, Gani Müjde, Sunay Akın, Zafer Algöz ve Can Yılmaz, Berfu ve Eser Yenenler, İngiltere’nin en büyük kulüplerinde sahne alan Joe Sutherland, Rus komedyen Denis Smirnov, Oya Başar ve Begüm Birgören, Gır Gır Stand Up Gecesi, Doğu Demirkol, Yasemin Şefik, Mesut Süre, Geveze, Dinçer Güner, Meltem Parlak, Lesli Karavil, Semaver Kumpanya, Yunus Günçe, Farah Coppola ve Betal Özay, Çok da Fifi Stand-Up, Suzan Kardeş ve Begüm Kardeş Varbil’in yanı sıra sezon boyunca kapalı gişe sahnelenen Aydınlıkevler, Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler 2 yer alıyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version