Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İlkokulda şiddet kameraya takıldı; öğretmen açığa alındı

İlkokulda şiddet kameraya takıldı; öğretmen açığa alındı


Gaziantep’teki bir ilkokuldan gelen görüntüler kamuoyunda büyük tepki çekti. Öğretmenlerinden sürekli şiddet gören çocuklar, çareyi gizlice video çekmekte buldu. İnternette yayınlanan görüntüler, öğretmenin küçücük çocukları feci şekilde darp ettiğini ortaya koydu.

Şahinbey ilçesindeki bir ilkokulda öğretmen Oğuzhan S.’nin bir öğrencinin boğazını sıkıp, bağırdığı görüntüler kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Söz konusu öğretmen skandal görüntülerin ardından açığa alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı.

KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Şahinbey ilçesinde bazı yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinde yayınlanan sınıf içerisindeki şiddet içerikli görüntülere sebep olan öğretmen ile ilgili ivedi bir şekilde incelemeler başlatılmış, şahıs hakkın soruşturma açılarak bugün itibarıyla açığa alınmıştır.” denildi.

Görüntüler bir Gaziantep’teki bir ilkokuldan… Öğretmen şiddetinden yılan küçük çocuklar, çareyi gizlice video çekmekte buldular. Ortaya çıkan görüntüler tüyler ürpertti.

— Aykırı (@aykiricomtr) November 10, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version