Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Arda Güler: Futbola odaklanmak çok zordu…

Arda Güler: Futbola odaklanmak çok zordu...

UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’nu lider tamamlayan ve so 16 turuna yükselen Fenerbahçe’de Arda Güler, Attila Szalai ve Willian Arao Dinamo Kiev maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev’i 2-0 yenerek B Grubu’nu lider tamamlayan ve son 16 turuna yükselen Fenerbahçe’de futbolcular Arda Güler, Attila Szalai ve Willian Arao maçı değerlendirdi.

Arda Güler, “Çok mutluyum, çok iyi bir galibiyet. Grubu lider bitirdik. Çok iyi çalışmıştık, grubu lider bitirdiğimiz için çok mutluyum. Annem iki ay önce kalbimden ameliyat olmuştu. Ondan sonra futbola odaklanmam zor olmuştu. O zaman kendime bir söz vermiştim ilk golümü ona armağan edeceğim diye, motivasyonumu böyle yakaladım. Bu yüzden golü anneme armağan ettim. Gol anında belki önüme düşer diye oraya gittim ve top önüme düştü. Arao’nun golüyle ilgili bana bu sabah gol atacağımı söyledi, ben de ona ‘Sen niye atmıyorsun?’ dedim. ‘Benim ihtiyacım yok ama sen gol atacaksın’ dedi. İkimiz de gol attık.

Çok şükür grubu lider bitirdik. Gidebileceğimiz kadar gitmek istiyoruz. Fenerbahçeli olsun olmasın beni destekleyen çok insan var. Hepsine teşekkür ediyorum. Bazen oynuyorum bazen oynamıyorum ama hep çok çalışıyorum. Hocama da teşekkür ediyorum benimle özel olarak ilgileniyor.” diye konuştu.

“Hedefimiz liderlikti”

Bugün gerçekten çok mutluyuz. Hedefimiz liderlikti ve başardık. Aynı şekilde mutlu olduğum bir nokta daha var; iyi bir oyun ortaya çıkardık. 2 tane güzel gol attık. Şimdi odaklanacağımız nokta, Sivasspor maçı olacak. En iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibimizle 4. maçımızdı, hedefimiz galibiyetti. Dikkatli de olmamız gerekiyordu. Liderlik için gol averajı önemliydi. 2-0 kazandık ve grubu lider tamamladık. Çok mutluyuz.

 “Takım olarak da iyi oynadık ve maçı kazandık”

Çok mutluyum. Bugün iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Takım olarak da iyi oynadık ve maçı kazandık. Grubu lider olarak tamamladık ve bunun için de çok mutluyuz ancak henüz bir şey başarmadık. Şu anda önümüzdeki maça odaklanmaya başladık. Gol attığım için çok mutluyum, çocuğum zaten benden bir gol bekliyordu artık. Gol attığım için mutluyum ama önemli olan kazanmaktı. Enner’in bugün gol atmasını istiyordum ama attığım pası değerlendiremedi.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version