Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Karaman, ‘5 milyon dolar komisyon’ iddiasına cevap verdi: TOGG’u durduramayacaksınız

AKP’li Karaman, ‘5 milyon dolar komisyon’ iddiasına cevap verdi: TOGG’u durduramayacaksınız


CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda AKP’li Süleyman Karaman’a YHT ihalesi için 5 milyon dolar komisyon alıp almadığını sordu. Komisyon aldığına dair resmi belgenin yalan olduğunu savunan Yavuzyılmaz, “Bu isnat bütünüyle yalandan ibaret. Siz hızlı treni durduramayacaksınız. TOGG’u da durduramayacaksınız.” dedi.

TBMM’de önceki gün yolsuzlukların araştırılmasına ilişkin CHP önergesi görüşüldü. Kürsüye çıkan CHP’li vekil Deniz Yavuzyılmaz, yüksek hızlı tren (YHT) ihalesi için AKP’li vekil Süleyman Karaman’a 5 milyon dolar ödendiği iddiasını gündeme getirdi. Yavuzyılmaz, söz konusu Ankara-İstanbul demiryolu hattı 2. etap rehabilitasyon işi ihalesinde yaşananları anlattı.

Deniz Yavuzyılmaz, şunları söylüyor:

TOGG’U DURDURAMAYACAKSINIZ…

Ardından AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ‘sataşma’ olduğunu ifade ederek söz aldı. Karaman, “Şahsıma yöneltilmiş olan bu isnat bütünüyle yalandan ibarettir. Bahsi geçen ihalenin gerçekleşmiş olduğu gün itibarıyla TCDD Genel Müdürlüğünden ayrılalı 2 yıl olmuş bulunmaktadır. Belirtilen tarihlerde ne ihale komisyonundayım ne de Demir Yolları Genel Müdürüyüm. Siz hızlı treni de durduramayacaksınız, TOGG’u da durduramayacaksınız, Marmaray’ı da durduramadınız, hiçbir şeyi durduramayacaksınız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version