Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Valerien Ismael: Rakip değil zemin zorladı; 4-0 kazanabilirdik

Valerien Ismael: Rakip değil zemin zorladı; 4-0 kazanabilirdik

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, Giresunspor maçının ardından “Rakip değil zemin zorladı, 4-0 kazanabilirdik” dedi.

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Zorlu mücadele sonrası siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu. Ismael, “Zor bir maçtı, rakipten dolayı değildi, zeminden dolayıydı. Daha fazla gol atmamız gerekiyordu, mesela 4-0 olabilirdi” dedi.

Ismael şunları kaydetti:

“Maç içerisinde Saiss sakatlandı, yerine giren Emrecan sakatlandı. Bu sakatlık işimizi zorlaştırdı. 1 kişi eksik oynadık diyebilirim. Gösterdiği mantalite çok kıymetli. Bu durumdan ötürü zorlandık. 3 puandan ötürü mutluyuz. Hak ettiğimiz bir 3 puandı. Zor bir maçtı ama rakipten değil, zeminden, atamadığımız gollerden. Kulübemiz bugün daha zengindi. Herkes yavaş yavaş geri dönüyor. İki stoperimizin sakatlanması, başka bir futbolcu için şans doğuracak. Sakatlananların yerine oyuncu koyacak kalitemiz ve kadro derinliğimiz var. Özellikle stoper pozisyonunda bu derinlikten bahsedebiliriz.”

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version