Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Saç ektirip delilleri karartma

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Saç ektirip delilleri karartma


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek, “Saç ektirip suç delilerini karartama” çağrısında bulundu.

Zafer Partisi’nin Malatya’da parti binasına asılan “Yerli ve Milli Escobar” pankartına “Süleyman Soylu kastediliyor” iddiasıyla dava açıldı. Pankart nedeniyle Malatya İl Başkanı ve yardımcıları hakkında soruşturma başlatıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,” Bakanlık Escobar’dan neden rahatsız oldu? Kim üzerine alındı?” dedi.

Özdağ, parti avukatlarının pankarta yer alan yerli ve milli kelin tespiti için mahkeme marifetiyle adli tıpta tespit yaptıracaklarını belirterek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulundu: “Süleyman uyarmadı deme! Eğer saç ektirecek olursan suç işlemiş, delilleri karartmış olacaksın. Avukatlarımız, Malatya’daki davada yerli ve milli Escobar pankartındaki kelin, sen olup olmadığının tespiti için seni mahkeme marifetiyle adli tıpta sevk ettirecekler.”

Tabii ki,savcının iddianamesindeki iddianın mahkeme huzurunda “maddi gerçek” olarak kanıtlanması gerek!Bunu @zaferpartisi avukatları yapmasa da hakim yapmak zorunda!Hüküm için o kelin kim olduğu adli tıp tarafından tespit edilmeli!Yoksa eksik incelemeden yargıtay hükmü bozar… https://t.co/7dT5CMbcER

— Vural Ergül (@VuralErgul2) October 18, 2022

‘KELİN KİME AİT OLDUĞUNU ADLİ TIP TESPİT ETMESİ GEREKİR’

Avukat Vural Ergül’e göre mahkeme huzurunda gerçeğin kanıtlanması gerektiğine işaret ederek, “Tabii ki,savcının iddianamesindeki iddianın mahkeme huzurunda “maddi gerçek” olarak kanıtlanması gerek!Bunu @zaferpartisi avukatları yapmasa da hakim yapmak zorunda!Hüküm için o kelin kim olduğu adli tıp tarafından tespit edilmeli!Yoksa eksik incelemeden yargıtay hükmü bozar…”

Serbest Görüş:


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version