Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye Ekonomi Modelini’ rakamlarla, tane tane anlattı: Durum vahim!

Temel Karamollaoğlu: Talimatla ekonomiyi dizayn edeceklerini zannediyorlar


Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye Ekonomi Modeli’nin ne getirip, ne götürdüğünü maddeler halinde sıraladı. Rakamlarla Türkiye resmi çizen Karamollaoğlu, “Enflasyon yüzde 83,4’e çıktı. Dolar 8 lira 85 kuruştan 19 liraya dayandı. Mazotun litresi 7 liradan 24 liraya yükseldi. Dar ve orta gelirliler et ve süte ulaşamaz oldu. Açlık sınırı 7 bin 250 liraya çıktı. Tüm bunlardan daha vahim olan husus ise şudur; 20 yıldır iktidarda bulunanlar, bir de utanılması gereken bu ekonomik tablo ile övünmeye yelteniyorlar! Lütfen, bu ucube modelin önündeki ‘Türkiye’ ibaresini kaldırın. Türkiye, ne bu modeli ne de bu modelin mucitlerini hak ediyor!” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Ekonomi Modeli” diye isimlendirdikleri ucube model ile güzel ülkemizin ekonomisi hangi noktaya getirildi, birlikte bakalım:

-TÜİK’in açıkladığı son verilere göre yıllık enflasyon %83,4’e ulaştı, bağımsız araştırma gruplarının ortaya koyduğu rakamlar ise çok daha vahim!

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 5, 2022

Temel Karamollaoğlu’nun sıralı paylaşımları şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIİsveç Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldıSONRAKİ YAZIYatağa bağlı yaşlı kadına eziyet edilen hastanenin faaliyetleri durduruldu


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version