Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu: ‘KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğim’

Kılıçdaroğlu: ‘KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğim’


TBMM’de KHK Platformu temsilcilerini kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısının ardından KHK’lılar Platformu Sözcüsü Münir Korkmaz ve Ege İlleri Platform sözcülerini kabul etti.

KHK Platformu temsilcileriyle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğini söyledi.

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘KHK’lılar Platformu Sözcüsü Münir Korkmaz ve @Turkiye_KHK Ege illeri Platform temsilcilerinin katıldığı Grup Toplantımızın ardından Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Yaşanan ihlallerin önlenmesi için hak hukuk adalet demeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

KHK’lılar Platformu Sözcüsü Münir Korkmaz ve @Turkiye_KHK Ege illeri Platform temsilcilerinin katıldığı Grup Toplantımızın ardından Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Yaşanan ihlallerin önlenmesi için hak hukuk adalet demeye devam edeceğiz. pic.twitter.com/b0d5X9htb1

— Gülizar Biçer Karaca (@GulizarBicer) October 18, 2022

Kılıçdaroğlu’nun KHK Platformu temsilcilerini kabul etmesiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan KHK TV,  Kılıçdaroğlu’nun “KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğim.” ifadesine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroglu:

“KHK zulmünü bedeli ne olursa olsun evrensel hukuk çerçevesinde çözeceğim.”

KHK’lılar, CHP Genel Başkanı @kilicdarogluk ile mecliste biraraya geldi. pic.twitter.com/lLAHkRAo5W

— KHK TV (@khktelevizyonu) October 18, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version