Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kayyım organizasyonu için cadde ve sokaklar kapatılacak


ŞIRNAK – Cizre kayyımı sponsorluğunda düzenlenecek “Cizre Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” organizasyonu için ilçenin en işlek cadde ve sokakları kapatılacak. 

 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 30 Ekim Pazar günü, Dosso Dossi Holding’in Şırnak Valiliği ve kayyım yönetimindeki Cizre Belediyesi sponsorluğunda düzenleyeceği “Cizre Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” organizasyonu için devlet kurumlarının seferberliği devam ediyor. Cizre’nin Dörtyol Caddesi’ndeki esnafı tek tek gezen trafik polisi, Pazar günü bazı yolların kapalı olacağını duyuran bildiriler dağıttı. 

 

Trafik polisinin duyurusunda şu ifadeler yer aldı: “Vatandaşlarımıza duyuru;

30.10.2022 Pazar günü ilçemizde düzenlenecek olan Müzik Festivali sebebiyle Dörtyol Kavşağından itibaren, Yafes Caddesi ve bağlı tüm sokakları, Nur Mahallesi Akaydın Caddesi ve bağlı tüm sokakları, Nur Mahallesi Deniz Caddesi ve bağlı tüm sokakları araç trafiğine kapatılacaktır. Festivalin yapılacağı Pazar günü bu caddeler üzerine halkımızın araçlarını park etmemeleri gerekmektedir. Festival bittikten sonra caddelerin trafiğe açılacağı tüm vatandaşlarımıza ilanen duyurulur.”

 

Söz konusu cadde ve sokaklar ise ilçenin en işlek merkezleri. 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version