Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Jorge Jesus: Defansta göstermiş olduğumuz kötü performansta yorgunluğun da etkisi var

Jorge Jesus: Defansta göstermiş olduğumuz kötü performansta yorgunluğun da etkisi var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Karagümrük maçı sonrasında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Karagümrük’ü sahasında 5-4 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus mücadele sonrasında yayıncı kuruluşta açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, kazandıktan sonra skorun bir önemi olmadığını belirtirken, savunmada gösterdikleri performansta ise yorgunluğun önemi olduğunu söyledi. Jorge Jesus’un sözleri şöyle:

“En önemlisi maçı kazanmak. 1-0 da olsa, 10’a 9 da olsa da skorun önemi yok. Normalde savunmada güvenli bir takımız ancak bugün savunma ve kaleci hattımız iyi bir gününde değildi. Yaptığımız değişikliklerle maçı kazandık. Kazanmış olmak önemli. Bugünkü maç bizim savunmamızın bir örneği değildi. Bugün defansif anlamda iyi günümüzde değildik.

Ferdi bugün 11’de oynayacaktı. O olmayınca planımız etkilendi. İyi durumda olduğunu düşünüyorum. Kendisi kaliteli bir oyuncu. Defansta göstermiş olduğumuz kötü performansta yorgunluğun da etkisi var. Stoperlerimiz her maç 90 dakika oynadı. Bazı kötü kararlarda bunun önemi var özellikle Szalai için.”

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version