Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Artık bıçak kemiğe dayandı, buradan öte köy yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Artık bıçak kemiğe dayandı, buradan öte köy yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Sayın Büyükekşi, önümüzde daha uzun bir maraton var. Lütfen sözlerinizin arkasında durun ve bunların temizlenmesi için elinizden geleni yapın. Artık bıçak kemiğe dayandı, buradan öteye köy yok” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Alanyaspor maçındaki hakem yönetimini sert bir dille eleştirdi ve adalet vurgusu yaptı.

“Böyle bir operasyonu bekliyorduk”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Alanyaspor müsabakasının ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bu tarz bir yaklaşımı camia olarak beklediklerini belirten Dursun Özbek, “Böyle bir operasyonu bekliyorduk. İki haftadır Türk futbolundaki adaletin tecelli etmesi için her türlü kapıyı çaldık. Bizim söylemlerimiz sadece Galatasaray için değil. Türk futbolunda adaletin eksikliği, her kulüp tarafından hissediliyor. Biz de bunun çağrısını yapıyoruz. Bunun eksikliği, Türk futboluna giderek zarar veriyor” dedi.

Dursun Özbek açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Değerli TFF, değerli MHK, değerli hakemler; Galatasaray’ın önünü böyle iki kırmızı kartla falan kesemezsiniz. Ali Palabıyık, görevini tam yapamadı. Biraz daha kırmızı kart gösterip, Galatasaray’ı hükmen mağlup etmesi lazımdı. Bu maçı seyrettiğinizde neler hissettiniz? VAR, niye var? Kırmızı kartın doğru olup olmadığını anlamak için VAR’a gidemez miydi? VAR, ne zaman devreye girecek?”

“Bıçak kemiğe dayandı”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye seslendi ve “Sayın Büyükekşi, önümüzde daha uzun bir maraton var. Lütfen sözlerinizin arkasında durun ve bunların temizlenmesi için elinizden geleni yapın. Artık bıçak kemiğe dayandı, buradan öteye köy yok. Kendisi de bunla mücadele ettiğini, bu manadaki işlerin önünü kestiğini, bir kısmının içeride olduğunu kendisi söyledi. Sayın Büyükekşi’ye bunları hatırlıyorum. Lütfen sözlerinizin arkasında durur. Türk futbolunu çıkmaza götüren bu klikleri temizleyin” ifadelerini kullandı.

Ali Palabıyık’a seslenen Dursun Özbek, “Bir takımın hakkını yemek sizi rahatsız etmiyor mu? Ey Ali Palabıyık, sen bu gece kafanı nasıl yastığa rahat koyacaksın. Ben, MHK’nın veya TFF’nin başkanı olsam uyuyamam. Bir takımın kaderiyle göz göre göre oynamak kabul edilebilir bir şey değil” diye konuştu.

“Ali Palabıyık’lar biter mi?

“Düdük asılsa ne olacak? Ali Palabıyık’lar biter mi? Öyle bir iddiayla konuşmuyorum, Sayın Büyükekşi’ye söylemlerini hatırlatıyorum. Değerli başkanım, futbolu yönetiyorsunuz. Bize adalet dağıtmak için orada oturuyorsunuz. Maçı baştan sona izleyin, hatta Galatasaray’ın 10 maçını.”

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version