Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın katılacağı açılış nedeniyle yollar kapatıldı


ANKARA – AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Muhtar Evi Açılış ve temel atma töreni öncesi sokaklardan araç geçişine izin verilmedi.  

 

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ne öncesi Kocatepe’ye çıkan tüm yollar polisler tarafından kapatıldı. Kızılay’da Esat Dörtyol, Meşrutiyet caddesi ve Akay sokağa çıkan bütün sokaklar ve caddelerde hafriyat kamyonları bekletildi. AKP’li Erdoğan’ın 14.00’da katılacağı temel atma töreni öncesi polisler hiçbir şekilde araç geçişine izin vermezken, işine ulaşmaya çalışan yurttaşlarla polisler arasında da gerginlik yaşandı. İşine gitmeye çalışan yurttaşlara polisler bağırarak, “izin vermiyoruz” demesi dikkati çekti. Sadece yaya geçişlerine izin verdi.

 

Kocatepe Cami arkasında bulunan AKP il binası önünde de çok sayıda polis ve gözaltı aracı bekletiliyor. Kocatepe’ye kadar dört polis noktası saatler öncesinde kuruldu. Yol üzerinde AKP’li Erdoğan öncesi temizlik yapılması içinde çok sayıda belediye temizlik görevlisi görev yaptırılıyor. Sokak başlarında çok sayıda hafriyat kamyonları bekletiliyor.

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version