Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Emre Belözoğlu: Rakip hamlelerin karşılığını aldı, biz alamadık

Emre Belözoğlu: Rakip hamlelerin karşılığını aldı, biz alamadık

Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Başakşehir’in teknik direktörü Emre Belözoğlu, yapılan hamleler sonrası bunların karşılığını alan tarafın Fenerbahçe olduğunu belirtti.

Süper Lig ‘in 11. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ‘ye 1-0 mağlup oldu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakibin yaptığı hamlelerin karşılığını aldığını fakat kendileri için bu durumun gerçekleşmediğini belirten Belözoğlu, “Fenerbahçe’nin bir düzeni var. Baskılı oynamaya çalışıyor. Özellikle kendi sahasında mesafeleri daraltıp o kaosun içine sizi çekmeye çalışıyor. 60-65 dakika bunu yaptırmadık aslında. Rakip hamleler yaptı, biz hamleler yaptık. Onlar yaptıkları hamlelerden karşılığını aldılar ama biz alamadık. Oyun anlamında memnun olduğum dönemler var, olmadığım dönemler var. Pas oyununu yaptığımızda karşılığını aldık ama ne zaman ki topu çok çabuk verdik ki o zaman Fenerbahçe’nin istediği oyun oldu. Oyun anlamında gelişebileceğimiz daha çok süre var” dedi.

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version