Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Emine Şenyaşar: İstinaf’tan çıkacak kararı bekliyorum


URFA – Adalet Nöbeti’ni sürdüren Şenyaşar ailesi, “Anne, Antep İstinaf mahkemesinden çıkacak adil kararı bekliyor” mesajı paylaştı. 

 

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti eylemi, 589’uncu gününe girdi. Anne ve oğlu, sabah saatlerinde Urfa Adliyesi önüne gelip beton bariyerlere “Şenyaşar ailesi için adalet” yazılı pankart asarak nöbeti başlattı. Ellerinde tutuğu “Adalet” yazılı A4 kağıdı ile nöbeti sürdüren anne ve oğlu, adliyeye yolu düşen avukat ve yurttaşlara maruz kaldıkları katliam ve süren adalet mücadelesine dair bilgi veriyor.

 

AİLE MESAJ PAYLAŞTI

 

Aile sanal medya hesaplarından Adalet Bakanlığı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Hakim ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) hesaplarını etiketleyerek, “Ailemize karşı ilk haksızlık ve hukuksuzluk Urfa Adliyesi’nde başladı. Olay bir bütün olmasına rağmen 2 davaya dönüştürüldü. Anne, Antep İstinaf Mahkemesi’nden çıkacak adil kararı bekliyor” mesajı paylaştı. 

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version