Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Dahmer’ın öldürdüğü Hughes’un annesinden Netflix’e tepki: Bunu nasıl yapabilirsiniz?

Dahmer'ın öldürdüğü Hughes'un annesinden Netflix'e tepki: Bunu nasıl yapabilirsiniz?

Serbest Görüş Dış Haberler

Jeffrey Dahmer tarafından öldürülen genç model Tony Hughes’un annesi, Netflix’in seri katil hakkında yaptığı diziyi kınadı.

Netflix yapımı ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, 1991’de işlenen Hughes cinayetini de ele alıyor. 

Hughes’un annesi 31 yaşındayken öldürülen duyma engelli oğlu hakkında konuşurken 10 bölümlük dizinin tamamını izlemediğini, “ancak olayların dizide anlatıldığı gibi gelişmediğini” ifade etti. 

The Guardian’a açıklamada bulunan anne Shirley Hughes, oğlunun ölümü hakkında konuşmanın zor olduğunu söyleyerek telefonu kapatmadan önce, “Nasıl böyle bir şey yapabilirler anlamıyorum. Nasıl isimlerimizi kullanarak böyle şeyler yayınlayabilirler anlamıyorum” dedi. 

Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy ve Dahmer’ı oynayan Evan Peters, eleştirilerle ilgili olarak amaçlarının dizinin merkezinde kurbanların ve onların ailelerinin yaşadığı travmaların olmasını istediklerini belirtmişti. Netflix, Dahmer’ın öldürdüğü insanların ailelerine danışmadığı için eleştirilmişti. 

Dahmer’ın öldürdüğü Errol Lindsey’nin kuzeni Eric Perry, yaşananlar kamuya açık kayıtlarda bulunduğu için Netflix’in izin almak durumunda olmadığını; ancak Dahmer tarafından katledilenlerin travmalarını tekrar gün yüzüne çıkarttıklarını ifade etti. 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version