Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cihat Yaycı analizi: ABD, Türkiye’yi NATO’dan çıkarıp, işgale hazırlanıyor

Cihat Yaycı analizi: ABD, Türkiye’yi NATO’dan çıkarıp, işgale hazırlanıyor


15 Temmuz kumpasının aktörlerinden TÜRK DEGS Başkanı Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, ABD’nin Türkiye’yi işgale hazırlandığını söyledi.

‘Fetömetre’ adını verdiği soykırım icadı formülü ve tuhaf analizleriyle tanınan Yaycı, ABD-Yunanistan-Türkiye üçgeninde yaşananları Sözcü’ye değerlendirdi.

15 Temmuz gecesi Erdoğan’a ‘Başkomutanım de’ suflesini veren isim olan Cihat Yaycı, “Artık çok net bir şekilde Amerika ve NATO’nun Doğu cephesini, Türkiye’den Yunanistan’ın Doğusu’na kaydırdığını söyleyebiliriz. ABD, Türkiye’yi NATO’dan çıkarıp, işgal planı yapıyor.” dedi. Yaycı, “Yunanistan’ın bir adasına çıkarma mı yaptık? Herhangi bir adasına atış mı yaptık? Hayır! Yunanistan adaları Türkiye’yi işgal için silahlandırıyor.” diye konuştu.

Yaycı analizine şöyle devam etti: “Midilli ve Sisam’a sevk edilen araçlar başlı başına gayri askerî statüyü bozuyor. Fakat bu zırhlı araçların ABD’nin hibe ettiği araçlar olması bunların neden geldiğini ve neye hazırlık yapıldığını gösteriyor. Türkiye artık kendini kandırmamalıdır. Türkiye’yi bir savaşa, çatışmaya çekmek istiyorlar.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version