Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’in başına 25 milyon dolar ödül kondu!

Peker: ‘Ethem Sancak, Perinçek’in partisine yardım yaparak milyarlarca dolarlık servetini garanti altına aldı’


Gazeteci Erk Acarer, Sedat Peker’e yönelik suikast için 25 milyon dolar ayrıldığını öne sürdü.

Organize suç örgütü lideri olduğu suçlamasıyla hakkında arama kararı çıkarılan Sedat Peker’in Beykoz’daki evine yönelik saldırının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erk Acarer, BAE’de bulunan Peker’e yönelik suikast için 25 milyon dolarlık bir ihale açıldığını iddia etti.

Acarer’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

“Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırıda görevli Yılmaz Günay’a üç kurşun isabet ediyor. Edindiğim bilgiye göre Peker’e suikasta önce 5 milyon Dolarla ihale veriliyor. Ancak bu başarılı olamıyor. İhalenin önerildiği bazı mafya grupları da bunu kabul etmiyor.

Bu nedenle fiyat 25 milyon Dolara çıkarılıyor ve iş ihale usulüne değil açık pazara döndürülüyor. Yani hangi gurup vurursa vursun 25 milyon doları alacak. Dünyada ve uluslararası pazarda uzun yıllardır uygulanmayan bir yöntem bu.

Son örneklerinden biri İran tarafından Salman Rüştü’ye karşı organize edilmek istenmişti. Tüm bunlardan Peker’in iktidarda nasıl bir deprem yarattığını ve özellikle son anlattıklarından sonra telaşın boyutlarını gösteriyor.”

2-Bu nedenle fiyat 25 milyon Dolara çıkarılıyor ve iş ihale usulüne değil açık pazara döndürülüyor. Yani hangi gurup vurursa vursun 25 milyon doları alacak. Dünyada ve uluslararası pazarda uzun yıllardır uygulanmayan bir yöntem bu.

— Erk Acarer (@eacarer) September 14, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version