Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Göç İdaresi’nde müdüre ‘gizli sürgün’

Rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Göç İdaresi'nde müdüre ‘gizli sürgün'


Rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Urfa İl Göç İdaresi’nde İçişleri Bakanlığı müfettişlerince yapılan incelemelerin ardından bazı personelin kurum içindeki yerinin değiştirildiği, kurum müdürü Fatih Işık’ın da herhangi bir açıklama yapılmadan Muş’a atandığı öğrenildi.

Duvar’dan Hacı Bişkin’in haberine göre Urfa İl Göç İdaresi’ndeki rüşvet iddialarının ardından yapılan müfettiş incelemesi sonrası kuruma ‘gizli belge’ olarak ‘Fatih Işık Atama’ başlıklı bir karar gönderildi. Söz konusu kararda, Fatih Işık’ın Muş İl Göç İdaresi’nde boş bulunan üçüncü derece il göç uzmanı kadrosuna atandığı bildirildi. Işık’ın neden Muş’ta görevlendirildiğiyle ilgili herhangi bir resmi açıklama da yapılmadı. Bakanlığın, adı rüşvet iddialarıyla anılan diğer personellerle ilgili herhangi bir soruşturma başlatıp başlatmadığı ise bilinmiyor. Ancak bahsi geçen kişilerin kurum içindeki görev yerleri değiştirildiği öğrenildi.

Fatih Işık

YENİ MÜDÜR MARDİN’DEN

Fatih Işık’tan sonra boşalan koltuğa Mardin İl Göç İdaresi Müdür Vekili Fatih Ahmet Günel’in getirildiği iddia edildi. Ancak Günel’in Urfa’ya atandığı konusunda da henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Urfa İl Göç İdaresi’nin resmi internet sitesinde ise kurum müdürü olarak hâlâ Fatih Işık’ın adı yer alıyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version