Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Michy Batshuayi: Harika başlangıç yaptım

Michy Batshuayi: Harika başlangıç yaptım

Fenerbahçe’nin yeni transferi Michy Batshuayi, Dinamo Kiev karşısında bulduğu golle sarı-lacivertli formayla ilk maçında siftah yaptı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Dinamo Kiev’i 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de yeni transfer Michy Batshuayi ilk maçında golle tanıştı. 69. dakikada Joao Pedro’nun yerine oyuna dahil olan Belçikalı futbolcu, 90+2. dakikada ise kaydettiği golle takımına galibiyeti getirirken, sarı-lacivertli forma altında ilk maçında ilk golünü atmış oldu.

Batshuayi maçın ardından, “Benim adıma harika başlangıç oldu. Takım olarak kazanmak önemliydi. Maçın zorlu dakikalarında, taraftarımız da baskısını sürekli olarak hissettirdi. Onlara da teşekkür ediyorum.” dedi.

Fenerbahçe’den teklif alınca ne hissettiği sorulan Belçikalı golcü, “Çok iyi hissettim, beni çok mutlu etti.” cevabını verirken, taraftarın kendisine gösterdiği sevgi için, “Onların gösterdiği sevgi beni çok fazla mutlu etti. Dediğim gibi beni pozitif karşıladılar. Bana bunlar güç ve motivasyon verdi. Ben de bunları atacağım gollerle takımla birlikte kutlayacağım” dedi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version