Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz’a çocuğunun gözü önünde saldırı

Kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz’a çocuğunun gözü önünde saldırı


Avrasya Kamuoyu Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, çocuğuyla parkta vakit geçirdiği sırada maskeli bir kişinin saldırısına uğradı.

Antalya Konyaaltı’nda oturdukları mahallenin parkında çocuğuyla birlikte vakit geçiren Avrasya Kamuoyu Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, bankta oturduğu sırada şapkalı ve maskeli bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yumruklu saldırıya karşılık vermesi üzerine saldırganın koşarak kaçtığını belirten Kemal Özkiraz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

‘‘Saat 20.05de Konyaaltinda mahallemizin çocuk parkında çocuğuma birseyler yedirirken, oturduğum banka arkadan yaklaşan şapkalı ve maskeli bir kişinin saldırısına uğradım.

Saldırgan parkın etrafında bemim arkamda gezindikten sonra kulağıma yumruk attı, dogrulup tekme attığım şahıs “sen ne sandın kimsin lan” diye bağırıp hızla koşup kaçtı. Arabayla kaçtığı yere doğru yakalamaya çalıştım ancak kaybolmuştu. Şimdi poliste şikayet oluşturuyorum.

Ülkeyi koskoca bir mafya devletine dönüştürdüler. Onlarca küçük çocuğun ve kendi çocuğumun önünde arkadan saldıran kişi boğazımı da kesebilirdi. Nasıl birisi çocuğu kucağında ve arkası dönük birisine saldırabilir ki? Merak edenler için ben iyiyim, çocuklar da iyi.’’

Saldırgan parkın etrafında bemim arkamda gezindikten sonra kulağıma yumruk attı, dogrulup tekme attıgım şahıs “sen ne sandın kimsin lan” diye bağırıp hızla koştup kaçtı.

Arabayla kaçtığı yere dogru yakalamaya çalıştım ancak kaybolmuştu.

Şimdi poliste şikayet oluşturuyorum

— Kemal ÖZKİRAZ (@avrasyaanket) September 27, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version